Framtidens ledare - det är du!

Written 03 June 2016 15:33
Edited 03 June 2016 15:40


Du som är domare, tränare eller ledare är en nyckelperson för att alla som vill ska ha möjlighet att uppleva glädjen med idrott. Vi vill därför göra något extra för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att utvecklas i din roll och för att du ska få den uppskattning du så väl förtjänar.

”Framtidens ledare” är ett initiativ från Volvo Lastvagnar Umeå som syftar till att motivera, inspirera, utbilda och utveckla ungdomar upp till 25 år som har tagit på sig ledande uppdrag inom idrotten för att stödja deras utveckling som framtida ledare inom idrott och näringsliv. Satsningen är utformad i ett samarbete mellan Västerbottens Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna, Södra Västerbottens Domarklubb, Mariehem SK och Umeå Fotbollsfestival.

I samband med Umeå Fotbollsfestival erbjuds alla ledare, tränare och domare upp till 25 år en skräddarsydd utbildning och tillgång till VIP-loungen (självklart ingår fika) under festivaldagarna.

För att läsa mer om detta spännande initiativ och anmäla dig, se:

http://www.sisuidrottsutbildarna.se/Distrikt/SISUIUVasterbotten/Arkiv/Nyheter/ArduFramtidensledare/

Next news item: UFF T-shirt 2016

Written 23 May 2016 17:12
Vår festival T-shirt är en prisvärd funktions T-shirt som "andas" och transporterar bort fukten från kroppen. Noppar ej, torkar snabbt! Förhandsbeställning senast 12 juni Umeå Fotbollsfestivals officiella T-shirt kan förbeställas av deltagande lag till rabatterat pris om ni beställer och betalar senast den 12 juni via lagets sida. T-shirten kostar då 90 kr/st. Gör så här: För att förbeställa F... Read more

Comments