Vi är väldigt glada att kunna presentera vårt nya samarbete med Mariehem SK och Umeå Fotbollsfestival. I sin verksamhet vill Mariehem SK vara en förening som engagerar och skapar tillhörighet. Vi inspireras av deras värdegrunder och sociala samhällsansvar som bidrar till delaktighet, respekt och främjar god hälsa. Tillsammans tar vi nu ett gemensamt steg in i framtiden genom hållbar samhällsutveckling.

- Vi är oerhört stolta över att kunna presentera detta samarbete med Mariehem SK och Umeå Fotbollsfestival, som är en viktig knutpunkt för ungdomsfotbollen i Umeå och för resten av Norrland. Detta är ett ypperligt tillfälle för oss att under de tre kommande åren nå ut till framtida Porsche-entusiaster som vill vara med på resan mot ett fossilfritt bilägande och ett hållbart motorintresse, säger Johan Kriström, VD på Porsche Center Umeå.

- Som Presenting Partner får vi möjligheten att så ett frö för framtida bil- och motorsportintresse hos mängder av ungdomar och samtidigt visa upp framtidens sportbilar som Porsches breda modellprogram erbjuder. Under några intensiva sommardagar når vi inte bara ut i Norrland, utan även nationellt såväl som internationellt.

- Vi vill vara en kreativ kraft i samhället genom att stötta lokala föreningar. Genom Porsche Center Umeå Arena kan vi vara en aktiv deltagare i att bygga ett samhälle där ungdomar, oavsett ursprung eller sociala och kulturella förutsättningar, får möjligheter att skapa nya kontaktytor, utvecklas som människor och på så sätt bidra till hållbar samhällsutveckling.

– Vi är enormt glada, stolta och exalterade över att kunna presentera Porsche Center Umeåsom ny samarbetspartner. Det känns särskilt glädjande eftersom det är ett lokalt förankrat företag där ägare och ledning har hjärtat i föreningen både som aktiva och ledare. Avtalet är unikt för både föreningen och företaget och är startskottet på ett långsiktigt samarbete mellan parterna, säger Peter Hugosson Wallgren, klubbchef i Mariehem SK.