Umeå Fotbollsfestival 2021 inställd

Umeå, 2021-05-19

 

Det är åter med stor sorg och besvikelse som styrelsen i Mariehem SK tvingas fatta det otroligt tråkiga beslutet att 2021 års upplaga av Umeå Fotbollsfestival inte kommer att kunna genomföras. Trots den pågående vaccineringen så håller den rådande pandemin oss alla i ett för hårt grepp för att det ska vara möjligt, och klokt, att genomföra en turnering av Umeå Fotbollsfestivals storlek. Vi behöver alla dra vårt strå till stacken i kampen mot pandemin, och i och med detta beslut vill naturligtvis Umeå Fotbollsfestival bidra i detta livsviktiga arbete.

Självklart kommer beslutet även denna gång att tas emot med samma besvikelse bland spelare, ledare, domare, åskådare, samarbetsföreningar och samarbetsparters, men vi hoppas på en fortsatt förståelse för den situation vi alla befinner oss i.

Alla anmälda lag kommer att få ett erbjudande om att flytta över sin anmälan till nästa års turnering, 28–31 juli 2022, alternativt få sina avgifter återbetalda. Umeå Fotbollsfestival mejlar alla anmälda lag fullständig information kring detta.

Ta hand om er så tar vi sikte på en fantastisk turnering 28-31 juli 2022!

 

Styrelsen Mariehem SK