Senaste nytt: Uppdatering med anledning av coronaviruset

Skrivet 03 april 2020 15:50
Det kommer ständigt nya direktiv och vi följer noggrant rapporteringen och kommer naturligtvis att följa de direktiv som råder. Vi vill vara tydliga med att vi alltid kommer att sätta våra spelare, ledare, domare, funktionärer och övriga besökares hälsa i första hand, när vi fattar våra beslut. Vi kan i dagsläget inte svara på om Umeå Fotbollsfestival kommer att kunna genomföras, men vi lovar ... Läs mer

Välkommen till Umeå 23-26 juli 2020!

Anmälan till 2020 års turnering är nu öppen!


Vi erbjuder en välorganiserad turnering där alla matcher spelas inom ett par kilometer från centrala Umeå. De korta avstånden mellan logiskolor och spelplaner gör att det är gångavstånd till över hälften av det totala antalet matcher i festivalen. Vi erbjuder ett fotbollsäventyr för barn, ungdomar, seniorer och Parasport.

Under fyra dagar är Umeå den naturliga mötesplatsen för spelare, ledare, supportrar, familjer och släktingar från olika länder och kulturer.
Turneringens festivalcentrum ligger på det natursköna området Nydala med 12 naturgräsplaner och direkt närhet till camping och bad. Äventyrsbadet Umelagun ligger bara ett stenkast från Nydalas spelplaner.

Varmt välkomna till Umeå 23-26 juli 2020!

Se den nya filmen från UFF 2019 här:

Kommentarer